Wat is de Kopploeg?

De Kopploeg is een nieuw onderzoeksinitiatief waarin we jou de kans geven om als eerste de nieuwste ideeën en toepassingen te testen en evalueren gedurende 1 jaar. Deze ideeën en toepassingen zijn zeer verscheiden, gaande van jezelf online beschermen tot andere manieren van tv-kijken: voor ieder wat wils!

De Kopploeg wordt ingezet in verschillende etappes en in allerlei rondes doorheen heel Vlaanderen. Jij beslist dus zelf wanneer je de Kopploeg vervoegt en deelneemt aan één van de projecten. Een project bestaat uit:

  • vragenlijsten waar iedereen aan kan deelnemen,
  • fases waarbij je een toepassing voluit kan testen, en
  • zoals het een goede teamsport betaamt, zijn er ook momenten om alles tussen pot en pint uitvoerig te bespreken.

Of je nu jong of oud bent, techneut of net niet, dat doet er echt niet toe. Zolang je beschikt over een gezonde portie nieuwsgierigheid en bereid bent je mening te delen, dan ben jij onze ideale ploegmaat.
Nodig dus gerust je vrienden en familie uit om deel te nemen. De inschrijvingen staan nu open, maar de plaatsen zijn beperkt. We voelen dat je in topvorm bent, dus aarzel niet en schrijf je in.

Twijfel je nog? Geen nood, je staat er niet alleen voor. Hierbij coachen we je en staan we voor je klaar bij vragen of problemen op weg naar de top. Het kost niet veel tijd om deel te nemen aan ons onderzoek en we voorzien voldoende rustdagen onderweg. Na elke afgewerkte opdracht maak je bovendien kans op één van de mooie prijzen. Dit kan een exclusief diner zijn, een VIP arrangement in de bioscoop of een backstage ervaring bij een sportwedstrijd of festival.

Untitled Infographic (51)

Heb je nog vragen? Contacteer ons.

Een voorbeeld van een etappe die we afleggen vind je hier.
Nog niet helemaal duidelijk wat er precies van jou verwacht wordt? Neem hier een kijkje.

Groetjes,
Mieke, Kathy en Aron-Lévi

Advertenties