Wat kan je verwachten bij de Kopploeg?

1. Wat kan jij verwachten? 

Je gaat van ons op regelmatige basis mails krijgen waarin we je vragen om je mening te geven over een bepaald idee of een toekomstige innovatie, om een product of applicatie te testen of om je uit te nodigen voor een cafémoment waarbij we het idee, de innovatie, het product of de applicatie graag met jou en andere leden van de Kopploeg bespreken tussen pot en pint. Deze cafémomenten zullen plaatsvinden op verschillende locaties in Vlaanderen.

De ideeën, innovaties, producten of applicaties die we aan jou voorstellen zijn op het vlak van verschillende domeinen. Zo gaan we onder andere aan de slag met slimme huizen, mediatoepassingen, tools om je online privacy te garanderen en wie weet pimpen we ook wel je autoradio!

Na elke etappe kan je kans maken op een prijs uit onze rijkgevulde prijzenpot. Deze pot bestaat onder andere uit een exclusief diner, een VIP-arrangement in de bioscoop of een backstage ervaring bij een sportwedstrijd of festival. Maar als deelnemer van de Kopploeg zul je vooral zelf kunnen bepalen hoe wij jou het beste kunnen belonen.

2. Wat wordt er van jou verwacht? 

Jouw deelname aan de Kopploeg is volledig vrijwillig. Je kiest dus zelf of je je mening kwijt wil of niet. Het is ook helemaal niet erg als je een onderwerp minder leuk vindt en niet wil meedoen, je blijft lid van onze ploeg.

Wil je graag je stem laten horen in een debat, dan kom je aan je trekken in een cafémoment. Vul je liever op je gemak thuis een vragenlijst in, dan vind je zeker ook je gading tijden onze etappes.

We hopen dat je enthousiast bent om samen met ons de top te bereiken en kijken er dus naar uit om jou als deelnemer van de Kopploeg te kunnen motiveren. Heb je nog suggesties, opmerkingen of vragen rond onze werking, laat het ons zeker en vast weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s